RETREAT

Et retreat er en tilbagetrækning med den hensigt at fordybe og intensivere træningen af den meditative praksis. Retreatene giver de bedste betingelser for at kunne træde til side for hjertets og vågenhedens mulighed.

For en del af de mennesker, som er i en undervisningsproces med Jes Bertelsen, er det efterhånden blevet sådan, at årets rytme inkluderer et eller flere retreats. De kan vare fra 5 – 6 dage og forlænger sig gradvist og langsomt over tid til at kunne vare op til nogle uger, måneder og – for ganske få – op til halve år. Forudsætningen er en god balance i livet, en god jordforbindelse og et bagland, som accepterer, at man er for sig selv i kortere eller længere perioder.

| Retreatophold på Vækstcenteret

Retreathuset
på marken

Vækstcenteret har et retreathus på grunden. Huset består af et opholds- og soverum, køkken og bad. Der er brændeovn og el-varme. Her kan man sidde i op til 10 dages retreat, forudsat at man har modtaget undervisning af Jes Bertelsen inden for de sidste fem år. Der er mulighed for at meditere i Store Sal en gang om dagen, enten til morgen- eller til aftenmeditationen.

Reservation

Aftale om reservation kan ske ved at sende os en email:

retreathus@vaekstcenteret.dk

Prisen er 150 kr. pr. døgn.

 

IMG_2993

Kurv ( 0 )

Luk
  • Subtotal
    0,00 kr.