KURSUSPROGRAM forår 2022

Velkommen til forårsprogrammets kurser og retreats på Vækstcenteret!

Vi annoncerer hermed en lang række nye kurser – enkeltstående såvel som forløb – og retreats både ved Limfjorden og i Nørre Snede.

På denne side findes tilbud om undervisning for nye kursister, videregående kurser og mere avanceret undervisning og træning.

Kurser og retreats holdes af en gennemgående gruppe af faste undervisere samt vekslende gæstelærere – alle med mangeårig erfaring og træning bag sig.
Ud fra vores pædagogiske vandmærke tegner kurserne tilsammen et nuanceret program med mulighed for inspiration og træning på flere niveauer.

I skrivende stund har coronasituationen igen nødvendiggjort skærpet årvågenhed i forhold til at opholde sig mange mennesker sammen indendørs. Dog håber og forventer vi, at det – som nu – også efter nytår vil være muligt at byde både nye og gamle kursister velkommen til ophold med undervisning på Vækstcenteret.

I Porthuset serveres vegetarisk frokost og aftensmad – fortrinsvis tilberedt af økologiske råvarer. Som kursist bidrager man i løbet af et kursusophold på Vækstcenteret med lidt praktisk hjælp i køkkenet. Det sker dels for at forbinde undervisningen med konkret arbejde, og dels for at give en hånd med i det frivillige arbejde, der danner grundlaget både for kursusaktiviteten og for vedligeholdelsen og udviklingen af centeret.

Da Vækstcenteret til tider modtager mange gæster og kursister, er det vores erfaring at man mest ubesværet finder logi hvis man har søgt det i god tid. Man kan finde forskellige muligheder under LOGI >>

Hjertelig velkommen!

 

Træningen på Vækstcenteret kan være intens. I undervisningen lægges der vægt på selvansvarlighed og på, at jordforbindelsen er i orden. Man skal være i rimelig god balance for at tilmelde sig et kursus, og som altid beder vi alle, som deltager i undervisningen, om selv at tage ansvaret for, hvad de måtte erfare.

Se KURSUSKALENDER med forårets kurser og retreats her >>

 

Kurv ( 0 )

Luk
  • Subtotal
    0,00 kr.