Vækstcenterets tantra

En introduktion

To dage for par, som gerne vil arbejde med tantriske perspektiver og praktikker, som ønsker at finde et fælles sprog for kærlighedslivet og få en fornemmelse af den medvidende bevidsthed.

I vil få en præsentation af Vækstcenterets tantra, dens referenceramme, baggrund, pædagogik og praktikker.

Der vil være parøvelser (kun med egen partner), så man i praksis kan efterprøve eller ane, om forslagene til tantriske indstillinger og øvelser kan fungere i kærlighedslivet.

Vi vil undersøge den mulige samklang mellem seksualitet, aggression, hjerte og bevidsthed. Og udforske to livsudtryk, det kvindeliges og det mandliges energi og samspil inde i jer og imellem jer.

Vi arbejder med bioenergiens bevægelser, med emotionernes ild og med sindets uro, i samspil med hjertets evne til overbærenhed, varme og kærlighed. Kortere stræk af meditation vil indgå.

Tilmelding

Du skal være logget ind på din brugerkonto for at kunne tilmelde dig dette kursus. Hvis du ikke har en brugerkonto på siden endnu, kan du oprette en gratis.

 • Pris:
  DKK 1.800 / Studiepris: DKK 1.200
 • Forplejningspris:
  DKK 270
 • Dato:
  17/02/2024 kl. 10:00 - 18/02/2024 kl. 16:15
 • Underviser:
  Neel Fasting
 • Kursussted:
  Solbakkevej 15, Vækstcenteret

Underviser:

Neel Fasting
Cand. mag., forfatter af Seksualitet, selvudvikling og tantra (ny udgave marts 2016) og Et sprog for det kvindelige (Borgen). Underviser samt rådgiver for par og enlige.

I træning hos Jes Bertelsen og fastboende på Vækstcenteret siden 1984.
 

Kurv ( 0 )

Luk
 • Subtotal
  0,00 kr.