Sommerophold for unge

Vækstcenteret inviterer til fire dages sommernydelse. Fokus vil være på samvær, udveksling med hinanden, det daglige praktiske arbejde og fællesskabet omkring maden.

Sommerophold er altså ikke et kursus med undervisning, det er et defineret ophold på Vækstcenteret med god tid og plads til spontanitet og leg.
Som klangbund bag opholdet ligger Vækstcenterets faste praksisrytme og centerlivets dagligdag. Vi inviterer jer til at deltage i begge dele.

Du kan søge hvis du er mellem 18 og 35, og har modtaget undervisning på Vækstcenteret. Du kan også søge selvom du ikke har været på Vækstcenteret før, men så skal du følges med en som har modtaget undervisning her.

Send os nogle linjer om, hvorfor du gerne vil deltage og hvis du ikke har været på Vækstcenteret før, så skriv kort om dine erfaringer med meditation, yoga eller lignende og hvem du følges med.

Vi mødes torsdag 7. juli klokken 8 og vi slutter søndag 10. juli klokken 15, efter fælles rengøring og videregivelse.

Tovholdere: Jeanette Ishi Lehn, Lars Dammark, Maria Rose Dybvad.

Pris: 0 kr.
Forplejning: 600 kr. (frokost og aftensmad)
Dato: torsdag 7. juli kl. 08:00 til søndag 10. juli kl. 15:00
Sted: Vækstcenteret

Du skal selv sørge for overnatning i forbindelse med opholdet. Der er flere der lejer værelser ud tæt på Vækstcenteret; mere information om dette ved optagelse.

 • Forplejningspris:
  DKK 600
 • Dato:
  07/07/2022 kl. 08:00 - 10/07/2022 kl. 15:00
 • Kursussted:
  Gule sal, Vækstcenteret
 • Kursussted:
  Gule sal, Vækstcenteret
 • Kurv ( 0 )

  Luk
  • Subtotal
   0,00 DKK