Sommerophold for unge

Vækstcenteret inviterer til fire dages sommernydelse. Fokus vil være på samvær, udveksling med hinanden, det daglige praktiske arbejde og fællesskabet omkring maden.

Sommerophold er altså ikke et kursus med undervisning, det er et defineret ophold på Vækstcenteret med god tid og plads til spontanitet og leg.
Som klangbund bag opholdet ligger Vækstcenterets faste praksisrytme og centerlivets dagligdag. Vi inviterer jer til at deltage i begge dele.

Du kan søge hvis du er mellem 18 og 35, og har modtaget undervisning på Vækstcenteret. Du kan også søge selvom du ikke har været på Vækstcenteret før, men så skal du følges med en som har modtaget undervisning her.

Hvis du ikke har været på Vækstcenteret før, så skriv kort om dine erfaringer med meditation, yoga eller lignende og hvem du følges med.

Vi mødes lørdag den 29. juli kl 10 efter morgenmeditationen. Man er velkommen fra fredag til Vespermeditationen kl. 17.30. Vi slutter tirsdag den 1. august kl. 15 efter fælles oprydning og rengøring

Tovholdere: Jeanette Ishi Lehn, Lars Dammark, Maria Rose Dybvad.

Pris: 0 kr.
Forplejning: 600 kr. (frokost og aftensmad)
Dato: torsdag 29. juli kl. 10:00 til søndag 1. august kl. 15:00
Sted: Vækstcenteret

Du skal selv sørge for overnatning i forbindelse med opholdet. Der er flere der lejer værelser ud tæt på Vækstcenteret. Ser listen her

Tilmelding

Du skal være logget ind på din brugerkonto for at kunne tilmelde dig dette kursus. Hvis du ikke har en brugerkonto på siden endnu, kan du oprette en gratis.

  • Pris:
    DKK 600
  • Dato:
    29/07/2023 kl. 16:15 - 01/08/2023 kl.

Kurv ( 0 )

Luk
  • Subtotal
    0,00 kr.