Meditation og kreativitet – et årsforløb

Et årsforløb med to tredages moduler på Vækstcenteret og to Zoommøder

Stort set alle har vi, hvis man går os på klingen, ét eller flere kreative udtryk i vores hverdag. Det kan være madlavning, det kan være den måde vi i vores privat- eller arbejdsliv drager omsorg for andre, det kan være en hvilken som helst hobby eller det kan være en faglig, hel- eller halvprofessionel kreativitet.

En sådan udtrykskanal har i sig selv en eksistentiel værdi.
Men den kan også være en støtte ind i en meditativ praksis, ved at tilføje rejsen indad en legende og eksperimenterende karakter.
Og den anden vej har meditationens retning ind mod det sted hvor al kreativitet strømmer fra, mulighed for støtte og måske udvide det udtryksmæssige flow.

Kurset arbejder med balancen mellem den indre lydhørhed og det ydre udtryk, hvad enten det er lavmælt og mest for ens egen skyld, eller det en del af ens professionelle virke.
Denne balance vil vi arbejde med ved at formiddagene rummer længere indadvendte stræk med meditation, langsomme og meditative fysiske øvelser, kropsskanninger og en skrivemeditation.
Eftermiddagene rummer mere udadvendte stræk med introduktioner til forskellige kreative øvelser.

Den eneste betingelse for at deltage på kurset er at man i længere tid har haft en regelmæssig praksis. Eller er indstillet på fra forløbets begyndelse at få det.
Og at man har en interesse eller nysgerrighed i forhold til kreative processer.
Dog er det, da forløbet er koncentreret, ligeledes en forudsætning at man kan deltage alle dage på de to fysiske moduler.

Tilmelding

Du skal være logget ind på din brugerkonto for at kunne tilmelde dig dette kursus. Hvis du ikke har en brugerkonto på siden endnu, kan du oprette en gratis.

 • Pris:
  DKK 6.000 / Studiepris: DKK 4.200
 • Forplejningspris:
  DKK 900
 • Dato:
  16/11/2023 kl. 19:30 - 19/11/2023 kl. 13:00
 • Underviser:
  Peter Høeg
 • Dato:
  28/03/2024 kl. 19:30 - 31/03/2024 kl. 13:00
 • Kursussted:
  Gule sal, Vækstcenteret, Solbakkevej 15, Vækstcenteret
 • Underviser:
  Peter Høeg

Underviser:

Peter Høeg
Mag.art. i litteraturvidenskab.
Forfatter.

Han er fastboende på Vækstcenteret og modtager praksisvejledning af Jes Bertelsen
 

Kurv ( 0 )

Luk
 • Subtotal
  0,00 kr.