Hjertepraksis – et retreat

Fem dages retreat ved Limfjorden

I hjertepraksis nærmer samhørighedsfølelserne og bevidsthedsklarheden sig hinanden. Og viser sig på sigt at være uadskillelige.

En sådan fordybelse synes verden at have brug for. For at støtte og kultivere den tillid og venlighed der danner grobund for en bæredygtig og meningsfuld fremtid.

Selv om hjertefølelserne har en kvalitet af åben sårbarhed, understøttes de af kontinuitet og vedholdenhed. Af at vi med bevidsthed igen og igen giver dem plads. 

Og af at vi både insisterer på og udvikler deres nære forbindelse med kroppen.

På den måde er der mulighed for at vores åbenhed mod verden på sigt få en styrke der gør at vi, også når vi udfordres, kan bevare kontakten til den naturlige medfølelse vi alle er født med anlæg til.

Vi vil på disse fem retreatdage give hjertebevidstheden træning, plads og næring ved siddende og gående meditationer, ved praksisudvekslinger, ved nærværsyoga, dans, ved en daglig skrivepraksis (der som resten af undervisningen vil være friholdt for præstation og stræben) og ved forskellige kontaktøvelser som kan bringe den individuelle hjertepraksis ud i relationen til andre.

For at deltage i dette retreat er det en forudsætning at man tidligere har modtaget undervisning af Hanneli.

Deltagerne vil alle dage være i stilhed over længere stræk.

Ankomst dagen før, tirsdag 29. august, fra kl. 16:00.

Tirsdag aften serveres en let aftensmad kl. 19:00.

Prisen er inklusiv kost (frokost og aftensmad) samt logi.

Tilmelding

Du skal være logget ind på din brugerkonto for at kunne tilmelde dig dette kursus. Hvis du ikke har en brugerkonto på siden endnu, kan du oprette en gratis.

 • Pris:
  DKK 6.375
 • Dato:
  30/08/2023 kl. 09:00 - 03/09/2023 kl. 15:00
 • Underviser:
  Hanneli Ågotsdatter
 • Kursussted:
  Retreatstedet ved Limfjorden

Underviser:

Hanneli Ågotsdatter
Cand.arch., psykoterapeut og underviser i meditation og nærværspraksis. Daglig leder af formidlingsplatformen kontemplation.dk. Hun bor i tilknytning til Vækstcenteret, og har modtaget praksisvejledning af Jes Bertelsen siden 2006.

Kurv ( 0 )

Luk
 • Subtotal
  0,00 kr.