Hjertekroppen og meditativ praksis – Dublet

Dette forløb består af to moduler; et tredages kursus på Vækstcenteret i januar efterfulgt af et femdages retreat på Lovnshalvøen i oktober.

Vi er født med hjertet, kroppen og bevidstheden som en naturlig helhed.
Forløbet bygger på dette kostbare, medfødte fundament.
For bedst muligt at kunne udnytte den særlige fordybelse og intensivering som et retreat kan tilbyde er det tanken at det første modul, på Vækstcenteret, vil sætte rammerne og etablere en tryg og tillidsfuld atmosfære i gruppen.

Da vi vil arbejde også med at fordybe og nuancere den dobbeltrettede bevidstheds praksis, er det en forudsætning at deltagerne har modtaget undervisning af Jes Bertelsen.

Ordet ’hjertekrop’ peger på hvor betydningsfuldt det er for både bevidsthedens klarhed og for hjertets åbenhed at fordybelsesprocesser har kontakt til, har rødder i, vores kropsbevidsthed – det vil sige særligt i bevidstheden om kroppens bund, om haras vitalitet og om følelseslivet som reflekteres i solar plexus.
Forløbets første modul vil fokusere på denne jordforbundethed nedadtil i kroppen – som vi så på retreatet vil videreføre ved at stille ind på hjertet, halsen og pinealen.

Hjertefølelserne er omfattende som et landskab. At rejse gennem dette landskab ved bevægelse, forskellige former for hjertepraksis og gennem meditation, i en atmosfære af ikke-præstation og gensidig tillid, er sigtet med dette forløb.
Der vil være god plads til udvekslinger om praksis på begge moduler.

Der vil være mulighed for, hvis der er ønske om det, at dette forløb får en fortsættelse.

Praktiserende som har modtaget undervisning af Hanneli, vil blive prioriteret.
Andre ansøgere beder vi sende nogle linjer om deres praksisbaggrund og erfaringer med retreat.

Tilmelding

Du skal være logget ind på din brugerkonto for at kunne tilmelde dig dette kursus. Hvis du ikke har en brugerkonto på siden endnu, kan du oprette en gratis.

 • Pris:
  DKK 9.325 / Studiepris: DKK 8.425
 • Forplejningspris:
  DKK 450
 • Dato:
  04/01/2024 kl. 19:30 - 07/01/2024 kl. 13:00
 • Underviser:
  Hanneli Ågotsdatter
 • Kursussted:
  Gule sal, Vækstcenteret
 • Dato:
  23/10/2024 kl. 09:00 - 27/10/2024 kl. 15:00
 • Kursussted:
  Retreatstedet ved Limfjorden
 • Underviser:
  Hanneli Ågotsdatter

Underviser:

Hanneli Ågotsdatter
Cand.arch., psykoterapeut og underviser i meditation og nærværspraksis. Daglig leder af formidlingsplatformen kontemplation.dk. Hun bor i tilknytning til Vækstcenteret, og har modtaget praksisvejledning af Jes Bertelsen siden 2006.
 

Kurv ( 0 )

Luk
 • Subtotal
  0,00 kr.