Fordybelse i stille åbent nærvær

– videregående træning i mindfulness og meditation

På dette 3-dages træningskursus vil vi sammen skabe tid, plads og hjerterum til udforskning og fordybelse af det meditative nærvær.

Meditation fordyber sig når hjerterum og bevidst nærvær giver plads for det som er og viser sig. Tendensen til at sprogliggøre og evaluere klinger roligt af. Stilhed og væren fordyber sig af sig selv.

Når det åbne meditative nærvær stabiliseres og fordybes, kan det være med til at afdække essentielle menneskelige kvaliteter som klarhed, dybere forståelse (indsigt), tålmodighed, tillid og meningsfylde – også når livet er svært.

Kropsarbejde, hjertekontakt, sanselighed og udvekslinger i par og grupper vil være en integreret del af kurset. Der vil være inspiration til hvordan vi kan skabe omhu med den daglige praksis og overkomme nogle af de forhindringer, der uundgåeligt viser sig på den meditative vej. Kurset er desuden tilrettelagt med god plads til dialog og udveksling omkring den enkeltes proces og erfaringer. Deltagerantal vil derfor være begrænset. Fredag og lørdag afrundes dagen med fælles aftenmeditation i Store sal.

Deltagelse forudsætter en regelmæssig meditationspraksis. Hvis du ikke tidligere har mødt underviseren bedes du vedhæfte en halv A4-side om dig selv og din motivation for at deltage på kurset.

 • Pris:
  DKK 2.975 / Studiepris: DKK 2.200
 • Forplejningspris:
  DKK 330
 • Dato:
  09/12/2021 kl. 19:30 - 12/12/2021 kl. 14:00
 • Underviser:
  Jacob Piet
 • Kursussted:
  Gule sal, Vækstcenteret

Underviser:

Jacob Piet
Psykolog, ph.d. i mindfulness
Certificeret til at varetage undervisning og uddannelse i MBSR gennem omfattende træning af Jon Kabat-Zinn og Saki Santorelli. Ansat ved Dansk Center for Mindfulness, Aarhus Universitet, siden 2013.

Er fastboende på Vækstcenteret og har modtaget praksisvejledning af Jes Bertelsen siden 2005.

Kurv ( 0 )

Luk
 • Subtotal
  0,00 DKK