Årsforløb – en fortsættelse

Årsforløb – en fortsættelse

Dette årsforløb er bygget op som en fortsættelse af tidligere årsforløb som FORDYBELSE, MEDITATION OG KREATIVITET og BROEN, og består, som dem, af to fysiske moduler på Vækstcenteret og af to Zoommøder.
Det er en forudsætning at deltagere har været med på mindst ét af disse tidligere forløb – eller har tilsvarende erfaring fra andre forløb på Vækstcenteret eller med Peter i anden sammenhæng.

Forløbet fortsætter processen mod individuel meditativ fordybelse og mod intensivering og forfinelse af menneskelige relationer gennem forskellige dialogformer og kreative kontaktøvelser.

Undervisningen vil, som de tidligere årsforløb, rumme formiddage med fokus på individuel fordybelse gennem siddende og gående meditationer, yoga, praksisudvekslinger og ofte en skrivepraktik.
Eftermiddagene vil være mere dynamiske og kreative med forskellige former for øvelser der sigter på at bringe det meditative nærvær og hjerteligheden ud i kontakt med omverdenen.

Der vil i forhold til de tidligere årsforløb være længere meditative stræk og mere indgående udvekslinger.
Ligesom vi også vil udforske mere krævende dialogformer, blandt andet de såkaldte relationskompetencesamtaler som beskæftiger sig med udfordrende situationer.

Det er endvidere en forudsætning at deltagerne har en vis erfaring med arbejdet med drømme som vi kommer til at give en vis – begræset – plads på hvert modul.

Da forløbet er koncentreret, er det også en forudsætning for deltagelse at man kan være til stede alle dage på begge de fysiske moduler som ligger på Vækstcenteret.

 

Tilmelding

Du skal være logget ind på din brugerkonto for at kunne tilmelde dig dette kursus. Hvis du ikke har en brugerkonto på siden endnu, kan du oprette en gratis.

 • Pris:
  DKK 6.000 / Studiepris: DKK 4.200
 • Forplejningspris:
  DKK 900
 • Dato:
  19/10/2023 kl. 19:30 - 22/10/2023 kl. 13:00
 • Underviser:
  Peter Høeg
 • Kursussted:
  Online undervisning, Gule sal, Vækstcenteret
 • Dato:
  21/03/2024 kl. 19:30 - 24/03/2024 kl. 13:00
 • Underviser:
  Peter Høeg

Underviser:

Peter Høeg
Mag.art. i litteraturvidenskab.
Forfatter.

Han er fastboende på Vækstcenteret og modtager praksisvejledning af Jes Bertelsen
 

Kurv ( 0 )

Luk
 • Subtotal
  0,00 kr.