21-dages retreat ved Limfjorden

Dette retreat er for dem, der ønsker at gå dybere ind i en retreat- og praksisproces. Det kan søges af deltagerne i Kolbetræf på Vækstcenteret. Andre ansøgere skal skrive en kort begrundelse for ønsket om deltagelse (højst en halv A4-side).

Der vil være syv undervisningsdage (kl. 9-13). Undervisningen vil hovedsageligt dreje sig om den dobbeltrettede bevidstheds praksis. Vi tager udgangspunkt i den enkeltes praksis, som den udfolder sig i løbet af de tre uger.

Formen vil for det meste blive individuelle praksisudvekslinger i gruppen. Gruppeprocessen samt de kollektive aspekter af praksis indgår i undervisningen. Ligeledes vil vi arbejde med drømmene.
Vi vil sammen under hele retreatet forsøge at skabe en hjertelig og ligeværdig stemning.

De dage, hvor der ikke er undervisning, holder man sin egen retreatrytme. Det forventes dog, at man i denne rytme sidder mindst fem perioder om dagen. Endvidere vil der hver dag være en times praktisk arbejde (dog ikke på dagene med undervisning).

Brug af mobiltelefon og internetadgang vil være begrænset til én time om ugen, hvor madindkøb og kommunikation med de nærmeste kan foregå.

Alle deltagere tildeles eneværelser (Langhus, Overgård og Landro). Man sørger selv for sine måltider, eventuelt sammen en eller flere andre deltagere. For dem, der kommer til at bo i Langhuset, vil aftensmaden være fælles.

Pris: 5.950 (Man betaler kun kursusafgift for dagene med undervisning)

Overnatning: Man afregner overnatning de steder, man bor.

Bemærk: Dette kursus er overtegnet

 • Pris:
  DKK 5.950
 • Dato:
  17/09/2022 kl. 09:00 - 08/10/2022 kl. 15:00
 • Underviser:
  Karsten Frederiksen
 • Kursussted:
  Retreatstedet ved Limfjorden

Underviser:

Karsten Frederiksen
Arbejdet som psykolog (cand.psych.) siden 1984.

Modtaget undervisning af Bob Moore i perioden 1989-1999. Modtaget undervisning af Jes Bertelsen siden 1983. Har siddet mange år i lange retreats – senest et 3 års retreat superviseret af Jes Bertelsen.

Kurv ( 0 )

Luk
 • Subtotal
  0,00 kr.