KURSER og RETREATS vinter og forår 2023

Det er en glæde at kunne byde velkommen til forsatte og nye kurser og retreats på Vækstcenteret og ved Limfjorden. 

Nedenfor findes en fortegnelse over samtlige nye og igangværende undervisningstilbud. 

denne side findes en oversigt over kurser for nye deltagere og videregående og mere avanceret undervisning og træning. 

Kurser og retreats afholdes af Vækstcenterets faste undervisere samt af vekslende gæstelærere – alle med mangeårig erfaring og træning bag sig.
Ud fra centerets pædagogiske grundlag tegner kurserne tilsammen et program med mulighed for inspiration og træning på flere niveauer.
Vi kan med glæde fortælle at Jes Bertelsen fortsætter rækken af de streamede undervisninger – Veje mod det inderste – som er åbne for alle interesserede. 

Hertil byder vi hjertelig velkommen til en række gæsteundervisere i 2023:
Liv Dhanyo Thommesen er en mangeårig ven af Vækstcenteret. Titlen på hendes kursus er Veje til tillid, kraft og flow i den meditative fordybelse.
Ligeledes glæder vi os over den fornyelse som Katinka Gøtzsche, Jens-Erik Risom og Søren Munk bringer til vores undervisningsflade med årsforløbet Spiritualitet i vores tid som bygger på Jens-Erik Risoms bog med samme titel.
Videre vil Martijn van Beek til maj med udgangspunkt i praksis og den nyeste forskning undervise i en række tilgange til fænomenet opmærksomhed under overskriften Opmærksomhed i praksis.
Vi er også glade for igen at kunne byde velkommen til Saki Santorelli der følger sin tidligere undervisning op med et nyt kursus, The Ruby, samt et stilhedsretreat, Awakening and Opening the Heart.  

Sidst vil vi gerne nævne Music for Longchenpa Meditativ musik for klarinet og shakuhachi med Kiku Day og Kenneth Larsen, og Jes Bertelsens Pentagrammets tilblivelseshistorie som i kort form giver baggrunden for femkanten som er en del af grundlaget for al undervisning her

Hjertelig velkommen til Vækstcenteret! 

----- 

Da Vækstcenteret til tider modtager mange gæster og kursister, er det vores erfaring at man mest ubesværet finder logi hvis man har søgt det i god tid.
Man kan finde forskellige muligheder under LOGI >>
 

Træningen på Vækstcenteret kan være intens. I undervisningen lægges der vægt på selvansvarlighed og på, at jordforbindelsen er i orden. Man skal være i rimelig god balance for at tilmelde sig et kursus, og som altid beder vi alle, som deltager i undervisningen, om selv at tage ansvaret for, hvad de måtte erfare.
 

Se KURSUSKALENDER med forårets kurser og retreats her >> 

Kurv ( 0 )

Luk
  • Subtotal
    0,00 kr.