COVID-19

SOMMER 2021

COVID-19 forholdsregler på Vækstcenteret

Afholdelse af kurser og besøg af gæster 

Vækstcenteret har fra 21. maj genoptaget kursusaktiviten. Som kursusdeltager skal du kunne fremvise et gyldigt coronapas.

Der er også åbnet op for et begrænset antal gæster i besøgsordninger, som vi beder medbringe et gyldig coronapas ved besøg.

 Generelle forholdsregler

  • Hold 2 meters afstand når det er muligt og altid mindst 1 meter
  • Vask hænder ofte og brug håndsprit 
  • Host eller nys i ærmet 
  • Undgå håndtryk, kindkys og kram 

Personer i forbindelse med vores fællesskab, som har blot de mindste symptomer, der kunne have relation til Coronavirus, beder vi holde sig hjemme, dvs. væk fra Vækstcenteret, indtil man i minimum 48 timer har været symptomfri, eller man er blevet testet negativ.

På samme måde beder vi om, at kursister og gæster, der er i en lignende situation, respekterer denne regel og melder fra til kursusdeltagelse eller ophold på Vækstcenteret.

Kursusdeltagelse

I tilfælde af framelding til et kursus pga. COVID-19 vil Vækstcenteret refundere kursusafgiften 100%. Det gælder også for kursister, som på grund af smittefaren eventuelt er utrygge ved at rejse til Nørre Snede og deltage i kurser.

Når man først er ankommet som deltager på et kursus, er man selv ansvarlig for deltagelsen gennem overholdelsen af de generelle retningslinjer. Mærker man undervejs symptomer, man selv oplever kunne relateres COVID-19, bedes man afstå fra yderligere deltagelse på kurset. Kursusafgiften vil i tilfælde af et ufuldendt kursus ikke blive refunderet. 

Bespisning

For kursister sker forplejningen og deltagelse i køkkenarbejdet under skærpede omstændigheder i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Kursister på kurser i Gule Sal eller Store Sal spiser i Porthuset, mens kursister på SOL15 spiser dér, således at holdene ikke blandes.

Mundbind

På Vækstcenteret benytter alle mundbind på de fælles indendørs arealer på nær, når man sidder ned.

I Store Sal og andre sale bæres mundbind til og fra de markerede pladser og i entreer og i pudegang.

I forbindelse med spisning i Porthus og Sol 15 bæres mundbind, mens man bevæger sig til og fra de markerede pladser.

Kurv ( 0 )

Luk
  • Subtotal
    0,00 DKK